Tof, verrassend & groots plezier
In Amsterdam Centrum-Oost bevindt zich een prachtig monumentaal pand, dat zich uitstekend leent voor de meest gezellige en toffe Buitenschoolse Opvang (BSO) in Amsterdam. Tof omdat de kinderen op deze BSO iedere dag Amsterdam ontdekken, verrassend omdat elke ruimte een bijzondere functionaliteit heeft dat zorgt voor groots plezier en gezelligheid voor schoolgaande kinderen tussen de 4 - 12 jaar jong.

De nieuwe Amsterdamse BSO biedt kinderen tussen de 4 - 12 jaar jong opvang aan na schooltijd, tijdens de studiedagen van school en tijdens de schoolvakanties; zo hoeven de kinderen niets te missen van de vele activiteiten die deze BSO te bieden heeft. 

Kortom, de kinderen en hun ouders kunnen rekenen op het gehele jaar opvang met uitzondering van de Nationale Feestdagen en één studiedag per jaar.

Elke dag Amsterdam ontdekken
Elke dag Amsterdam ontdekken dat kan alleen op onze BSO; kinderen op deze BSO ontdekken samen met leeftijdgenoten op hun eigen manier Amsterdam. Hoe? Door het jaar heen wordt er gewerkt met thema's en daaraan worden activiteiten gekoppeld, in samenwerking met de kinderen. Activiteiten buiten de vestiging, waarbij we met de Stint (de elektrische bolderwagen) erop uit gaan en activiteiten die plaats vinden op de vestiging. Kinderen mogen zelf aangeven aan welke activiteit zij gaan deelnemen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de activiteiten, deze zijn passend voor diverse leeftijdscategorieën (tussen 4 - 12 jaar).

De thema's en de activiteiten worden aangekondigd op de website, via de nieuwsbrieven en uiteraard op de vestiging zelf. Op de pagina 'Elke dag Amsterdam ontdekken' leest u meer over het vernieuwende concept.


Diverse ruimtes binnen de vestiging
Woonkeuken
Wie buiten voor het pand staat, ziet niet wat voor bijzondere ruimtes zich bevinden in het pand. Zodra je over de drempel bent gestapt, zie je direct de ruime woonkeuken waar kinderen samen met de leidsters van alles kunnen bakken en/of koken. In deze woonkeuken wordt trouwens niet gewerkt met pakjes mix; hier wordt gewerkt met pure, lekkere, verse ingrediënten. In de ruime woonkeuken staan diverse tafeltjes met stoelen waar de kinderen na schooltijd met hun vriendjes en vriendinnetjes eerst wat kunnen eten en drinken alvorens er gestart wordt met de activiteiten.

Naast de ruime woonkeuken is een chill-hoek ingericht met zitzakken, kussens en leesboekjes. Hier kunnen kinderen even neerploffen als zij daar behoefte aan hebben. Soms is er niets fijner om even ongestoord een Donald Duck of een Ajax-clubblad te lezen.

Sportruimte met voetbalveld en boksballen
In de sportruimte kunnen kinderen naar hartenlust voetvallen op het voetbalveld en boksen tegen de boksballen. Maakt u geen zorgen, de kinderen mogen alleen maar boksen onder begeleiding. 

Timmer-  & knutselhonk
Een band leren plakken, een houten puzzel maken, vogelhuisjes bouwen, schilderen, boetseren: bedenk het maar en wij gaan het ondernemen met de kinderen in ons timmer- & knutselatelier. Het honk is dé plek waar kinderen in de muren mogen timmeren en verf mogen kliederen op de grond. De overalls hangen klaar zodat de kleren niet vies kunnen worden. In deze ruimte is echt niets te gek dus sta vooral niet raar te kijken wanneer uw kind zo dadelijk uw fietsband repareert!

Go to top