De kracht van Kindercentrum WereldKids 
De kinderdagverblijven van Kindercentrum WereldKids bieden dagopvang aan voor kinderen vanaf 8 weken tot 4 jaar. Uw kind liefdevol verzorgen is voor ons vanzelfsprekend en staat bij ons altijd voorop. Dit doen wij door te werken met de meest professionele & liefdevolle leidsters die passie hebben voor het vak. Zij zijn in het bijzonder de kracht van Kindercentrum WereldKids.

Persoonlijke aandacht op de babygroepen
Persoonlijke aandacht op de babygroepen is van groot belang. Zo kennen de leidsters de baby's allemaal; wat is de lievelingsknuffel van uw kind, wat is zijn/haar slaapritueel, waar wordt uw kindje vrolijk of rustig van. Onze leidsters zorgen ervoor dat alle baby's een geborgen en veilig gevoel hebben.

Uitdaging op de peutergroepen
Op onze kinderdagverblijven werken wij met thema's. Binnen deze thema's worden activiteiten ondernomen, die passend zijn voor de kinderen. Op de peutergroepen zorgen wij binnen bepaalde kaders voor uitdaging en vooral veel plezier. Zo ontvangen onze peutergroepen met regelmaat een muzikant en wordt er flink op los gedanst, krijgen de kinderen peutergym of gaan ze er gezellig met z'n allen op uit.

Voetjes in de verfOntwikkeling van de kinderen
Bij Kindercentrum WereldKids staat het kind als individu voorop; dat betekent dat de leidsters kijken wat welk kind nodig heeft in de begeleiding van zijn/haar ontwikkeling. De leidsters spelen hier vervolgens op in. 

Diverse speelhoeken & afwisselende activiteiten
Wij zorgen ervoor dat de omgeving van de kinderen afgestemd is op de leeftijd en de ontwikkelingsfase van het kind. Op de groepen wordt er gewerkt met diverse speelhoeken zodat kinderen geprikkeld en uitgedaagd worden door de diverse speelelementen en duurzame materialen. De activiteiten die vanuit een thema worden georganiseerd dragen bij aan de persoonlijke ontwikkeling en het leren samenspelen.

Zo zorgen we er met z'n allen voor dat iedere dag op de opvang uitdagend blijft.

Wij vinden het belangrijk om met de kinderen gezamenlijke activiteiten te ondernemen. Echter staat bij ons uw kind, als individu, altijd voorop.

Verzorgingsproducten
Op onze kinderdagverblijven wordt gezorgd voor de verzorgingsproducten zoals luiers, billendoekjes, crèmes en voor eten & drinken.

Voeding op de babygroepen
De flesvoeding is van Nutrilon 1, 2 & 3 of Friso 1, 2 & 3. Geeft u uw kind borstvoeding? Dan kunt u dit uiteraard meegeven. De lunch en de tussendoortjes zijn varierend, gezond en lekker. Wilt u meer weten over ons voedingsbeleid, klik dan hier.

Go to top