Please update your Flash Player to view content.

Flyer Bertelmanplein 2 kopie

Kinderdagverblijf Het Bertelmanplein in Oud - Zuid!

Opvang voor kinderen van 0 - 4 jaar, Peuterplus programma en gevarieerd eten

Op Kinderdagverblijf Bertelmanplein, midden in het gezellige Oud-Zuid, kan uw kind naar hartenlust spelen en zich vrij ontwikkelen.

Met sfeervolle ruimtes, een tuin die de drukte van de stad buitensluit en mooie raampartijen met zicht op het speelplein. Het Vondelpark is vlakbij; ideaal voor leuke uitstapjes met de kinderen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom eens een kijken! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

 

 

                                                                 

WereldkidsMS-klein-7911 178

Vacature:

Enthousiaste Pedagogisch Coaches - HBO niveau - gezocht!

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière binnen de kinderopvang? Beschik jij over coachende vaardigheden en ben jij degene die het pedagogisch beleid van Kindercentrum WereldKids optimaal gaat implementeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Interesse?
Ben of ken jij dé pedagogisch coach die wij zoeken? Lees de volledige vacature en laat het ons weten! Binnen Kindercentrum WereldKids zijn de volgende vacatures voor de functie van Pedagogisch Coach beschikbaar: Pedagogisch Coach verticale groepen, Pedagogisch Coach horizontale groepen, Pedagogisch Coach BSO groepen. Deze vacatures zijn voor 24-32 uur per week, afhankelijk van de vacature is dit in te vullen over 4 of 5 werkdagen per week.

WereldkidsMS-klein-7911_122_1_kopie.jpg

Vacature:

Flexibele pedagogische medewerkers gezocht voor BSO (M/V) (invalkracht)

Klinkt het organiseren van (sportieve) activiteiten met kinderen jou als muziek in de oren? Kun jij jezelf omschrijven als een van nature liefdevol en zorgzaam persoon en weet jij van aanpakken? Lijkt het jou leuk om ons BSO team te komen versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Interesse?
Ben of ken jij dé pedagogisch medewerker die wij zoeken? Lees de volledige vacature en laat het ons weten! Kindercentrum WereldKids is op zoek naar enthousiaste pedagogisch medewerkers voor onze BSO's.

Peuterschool AmsterdamPeuterschool Amsterdam in het Vondelpark

Speciaal voor peuters van 2 - 4 jaar

Op één van de mooiste plekken van Amsterdam, het Vondelpark, heeft Peuterschool Amsterdam haar deuren geopend voor kinderen tussen de 2 - 4 jaar. Peuterschool Amsterdam is de eerste stap op de ladder van het onderwijs van uw kind. Op de Peuterschool wordt gewerkt met een onderwijsprogramma. Meer weten of direct inschrijven? Kijk op www.peuterschoolamsterdam.nl of bel ons op (020) 489 23 27. 

Tomaten

 Warme maaltijden op de dagopvang

     vers, warm, biologisch, gezond en vooral lekker

            Sinds 1 januari 2016 krijgen kinderen van 9 maanden op onze kinderdagverblijven iedere dag een warme, verse & biologische maaltijd als middagmaal van Moekes Maaltijd.

Lees hier meer informatie over de warme maaltijden.

 

Go to top