Please update your Flash Player to view content.

Helden  Boeven

Helden & Boeven dé kinderboekenwinkel van Amsterdam

De prachtigste boeken en origineelste cadeautjes vindt u bij Helden & Boeven

Helden & Boeven, dé kinderboekenwinkel van Amsterdam. Samen met de medewerkers kijken wij welke boeken de fantasie van de kinderen op onze groepen het meest aanspreekt, zodat er met smart wordt uitgekeken naar het voorleesmoment op de groepen. Zelf nieuwsgierig naar het assortiment in de winkel? Kom eens langs of kijk op de website van Helden & Boeven.

 

 

                                                                 

IMG 3556

Vacature:

Pedagogisch medewerker (babyleidster) gezocht!

Kun jij jezelf omschrijven als een van nature liefdevol en zorgzaam persoon? Kun jij altijd de rust bewaren en vind je het ook leuk om de ontwikkeling van baby’s op een creatieve manier te stimuleren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Interesse?
Ben of ken jij dé babyleidster die wij zoeken? Lees de volledige vacature en laat het ons weten! Kindercentrum WereldKids is op zoek naar een enthousiaste en liefdevolle babyleidster voor 4 dagen per week, die beschikt over een flexibele werkhouding.

Peuterschool AmsterdamPeuterschool Amsterdam in het Vondelpark

Speciaal voor peuters van 2 - 4 jaar

Op één van de mooiste plekken van Amsterdam, het Vondelpark, heeft Peuterschool Amsterdam haar deuren geopend voor kinderen tussen de 2 - 4 jaar. Peuterschool Amsterdam is de eerste stap op de ladder van het onderwijs van uw kind. Op de Peuterschool wordt gewerkt met een onderwijsprogramma. Meer weten of direct inschrijven? Kijk op www.peuterschoolamsterdam.nl of bel ons op (020) 489 23 27. 

Tomaten

 Warme maaltijden op de dagopvang

     vers, warm, biologisch, gezond en vooral lekker

            Sinds 1 januari 2016 krijgen kinderen van 9 maanden op onze kinderdagverblijven iedere dag een warme, verse & biologische maaltijd als middagmaal van Moekes Maaltijd.

Lees hier meer informatie over de warme maaltijden.

 

Go to top