Please update your Flash Player to view content.

Guillaume Groen-Kindercentrum Wereldkids-GGRO20131121 0564

Vacature:

Enthousiaste pedagogisch medewerker gezocht (nieuwe verticale groep)

Kun jij jezelf omschrijven als van nature een liefdevol en zorgzaam persoon? Kun jij altijd de rust bewaren en vind je het ook leuk om de ontwikkeling van kinderen op een creatieve manier te stimuleren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Interesse?
Ben of ken jij dé pedagogisch medewerker die wij zoeken? Lees de volledige vacature en laat het ons weten! Kindercentrum WereldKids is op zoek naar een enthousiaste en liefdevolle leidster voor onze verticale groep voor 3 dagen in de week met opbouw naar 4 dagen per week.

20526063 1665872363423990 7357991498617528917 n

Vacature:

Financieel controller gezocht (24 uur per week)

 Ben jij een ondernemende controller met focus op optimalisatie van het financiële proces? Past een informele
en groeiende organisatie bij jou? Dan ben jij dan de persoon die wij zoeken!

Interesse?
Ben of ken jij dé financieel controller die wij zoeken? Lees de volledige vacature en laat het ons weten! Kindercentrum WereldKids is op zoek naar een financieel controller voor 24 uur per week.

Flyer Bertelmanplein 2 kopie

Kinderdagverblijf Het Bertelmanplein in Oud - Zuid!

Opvang voor kinderen van 0 - 4 jaar, Peuterplus programma en gevarieerd eten

Op kinderdagverblijf Het Bertelmanplein, midden in het gezellige Oud-Zuid, kan uw kind naar hartenlust spelen en zich vrij ontwikkelen.

Met sfeervolle ruimtes, een tuin die de drukte van de stad buitensluit en mooie raampartijen met zicht op het speelplein. Het Vondelpark is vlakbij; ideaal voor leuke uitstapjes met de kinderen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom eens kijken! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

 

 

                                                                 

Peuterschool AmsterdamPeuterschool Amsterdam in het Vondelpark

Speciaal voor peuters van 2 - 4 jaar

Op één van de mooiste plekken van Amsterdam, het Vondelpark, heeft Peuterschool Amsterdam haar deuren geopend voor kinderen tussen de 2 - 4 jaar. Peuterschool Amsterdam is de eerste stap op de ladder van het onderwijs van uw kind. Op de Peuterschool wordt gewerkt met een onderwijsprogramma. Meer weten of direct inschrijven? Kijk op www.peuterschoolamsterdam.nl of bel ons op (020) 489 23 27. 

Tomaten

 Warme maaltijden op de dagopvang

     vers, warm, biologisch, gezond en vooral lekker

       Kinderen vanaf 9 maanden krijgen op onze kinderdagverblijven iedere dag een warme, verse & biologische maaltijd als middagmaal van Moekes Maaltijd

Lees hier meer informatie over de warme maaltijden. Moeke kookt graag met verse seizoens-producten en volkorgen ingrediënten. Alles wat Moeke kookt is 100% natuurlijk en bevat geen geur-, kleur- en smaakstoffen of andere onnatuurlijke dingen die niet in gezonde maaltijden horen.

 

Go to top