Please update your Flash Player to view content.

Flyer Bertelmanplein 2 kopie

Kinderdagverblijf Het Bertelmanplein in Oud - Zuid!

Opvang voor kinderen van 0 - 4 jaar, Peuterplus programma en gevarieerd eten

Op kinderdagverblijf Het Bertelmanplein, midden in het gezellige Oud-Zuid, kan uw kind naar hartenlust spelen en zich vrij ontwikkelen.

Met sfeervolle ruimtes, een tuin die de drukte van de stad buitensluit en mooie raampartijen met zicht op het speelplein. Het Vondelpark is vlakbij; ideaal voor leuke uitstapjes met de kinderen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom eens kijken! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

 

 

                                                                 

Peuterschool AmsterdamPeuterschool Amsterdam in het Vondelpark

Speciaal voor peuters van 2 - 4 jaar

Op één van de mooiste plekken van Amsterdam, het Vondelpark, heeft Peuterschool Amsterdam haar deuren geopend voor kinderen tussen de 2 - 4 jaar. Peuterschool Amsterdam is de eerste stap op de ladder van het onderwijs van uw kind. Op de Peuterschool wordt gewerkt met een onderwijsprogramma. Meer weten of direct inschrijven? Kijk op www.peuterschoolamsterdam.nl of bel ons op (020) 489 23 27. 

Tomaten

 Warme maaltijden op de dagopvang

     vers, warm, biologisch, gezond en vooral lekker

       Kinderen vanaf 9 maanden krijgen op onze kinderdagverblijven iedere dag een warme, verse & biologische maaltijd als middagmaal van Moekes Maaltijd

Lees hier meer informatie over de warme maaltijden. Moeke kookt graag met verse seizoens-producten en volkorgen ingrediënten. Alles wat Moeke kookt is 100% natuurlijk en bevat geen geur-, kleur- en smaakstoffen of andere onnatuurlijke dingen die niet in gezonde maaltijden horen.

 

Go to top