Please update your Flash Player to view content.

Binnenkort bij Kindercentrum WereldKids; no-nonsense bevallingscursus

Bevallingscursus cadeau bij plaatsing van uw kindje

Wanneer u uw kindje op één van onze kinderdagverblijven plaatst, krijgt u een bevallingscursus cadeau die bij u past, ter waarde van maximaal € 125,=.
Kijk of een cursus bij u past en schrijf u in bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Deze actie loopt tot en met 31 juli 2015.

Bevallingscursus symbool

 

                                                                 

Kinderdagverblijf De Schinkel in Oud Zuid breidt uit 

Nog mooier & gezelliger - kinderatelier - enthousiast - groener - Vondelpark

Ons kinderdagverblijf De Schinkel breidt per 1 februari 2015 uit met één groep aan de Schinkelkade. Een lichte ruimte die uitkijkt op de vaart, waar kinderen zich kunnen uitleven in het kinderatelier, ravotten in de nieuwe tuin en lekker kunnen genieten van van de speeltuinin het Vondelpark.

Bent u op zoek naar een kinderdagverblijf waar kinderen worden geïnspireerd, geprikkeld en gestimuleerd?
Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar (020) 4892327.

Peuterschool AmsterdamPeuterschool Amsterdam geopend in het Vondelpark

Speciaal voor peuters van 2 - 4 jaar

Op één van de mooiste plekken van Amsterdam, het Vondelpark, heeft Peuterschool Amsterdam haar deuren geopend voor kinderen tussen de 2 - 4 jaar. Peuterschool Amsterdam is de eerste stap op de ladder van het onderwijs van uw kind. Op de Peuterschool wordt gewerkt met een onderwijsprogramma. Meer wetenof direct inschrijven? Kijk op www.peuterschoolamsterdam.nl of bel ons (020) 489 23 27. 

 Volgt u binnenkort yogales met uw kind op onze vestiging in het Vondelpark?

Ontspannen, Creatief, Leuk, Natuur & Plezier

Vanaf vrijdag 6 februari geeft Sanne Bredt van de Kinderyogatuin yogales op onze vestiging in het Vondelpark. Yogales voor ouder & kind en peuteryoga; Yogales met Sanne staat voor plezier, pure ontspanning en creativiteit. Lijkt het u iets voor uw kind of voor jullie samen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Yoga in Vondelpark

 

Zaterdagopvang in het Vondelpark!

      Flexibele opvang, voor iedereen, diverse activiteiten, leeftijdsgenootjes en vooral veel plezier maken

               Sinds kort biedt Kindercentrum WereldKids zaterdagopvang aan op één van de mooiste locaties van Amsterdam: het Vondelpark! Werkt u op zaterdag? Of heeft u een feest, een drukke dag of wilt even lekker lunchen/dineren? Dan kan uw kind (4-12 jaar) bij ons terecht. Uw kind is tussen 08.00 - 22.00 uur van harte welkom om samen met leeftijdsgenootjes een leuke dag vol activiteiten te beleven.
                                                   
                                            Klik hier voor meer informatie.vondelpark voorzijde

 

Go to top