Please update your Flash Player to view content.

Helden  Boeven

Helden & Boeven dé kinderboekenwinkel van Amsterdam

De prachtigste boeken en origineelste cadeautjes vindt u bij Helden & Boeven

Helden & Boeven, dé kinderboekenwinkel van Amsterdam. Samen met de medewerkers kijken wij welke boeken de fantasie van de kinderen op onze groepen het meest aanspreekt, zodat er met smart wordt uitgekeken naar het voorleesmoment op de groepen. Zelf nieuwsgierig naar het assortiment in de winkel? Kom eens langs of kijk op de website van Helden & Boeven.

 

 

                                                                 

Peuterschool AmsterdamPeuterschool Amsterdam geopend in het Vondelpark

Speciaal voor peuters van 2 - 4 jaar

Op één van de mooiste plekken van Amsterdam, het Vondelpark, heeft Peuterschool Amsterdam haar deuren geopend voor kinderen tussen de 2 - 4 jaar. Peuterschool Amsterdam is de eerste stap op de ladder van het onderwijs van uw kind. Op de Peuterschool wordt gewerkt met een onderwijsprogramma. Meer wetenof direct inschrijven? Kijk op www.peuterschoolamsterdam.nl of bel ons (020) 489 23 27. 

WereldkidsMS-klein-7911 129 - kopieOpvang nodig in de vakantie? Geen probleem! 

Wij bieden uw kind graag gezellige vakantiedagen met leeftijdsgenootjes

Onze NSO's staan bekend om haar leuke activiteiten/uitjes die juist in de vakantieperiodes worden ondernomen. In de vakanties hebben de leidsters en de kinderen alle tijd om van de opvang een feestje te maken. Samen met de kinderen wordt er gekeken welke activiteiten/uitjes er kunnen worden georganiseerd.

Interesse?
Wilt u meer weten of bent u geinteresseerd in een rondleiding op een van onze NSO's? Neemt u dan contact op onze medewerkers. U kunt u ons bereiken op telefoonnummer (020) 4892327 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tomaten

 Warme maaltijden per 1 januari op de vestigingen in Amsterdam

     vers, warm, biologisch, gezond en vooral lekker

            Vanaf 1 januari 2016 krijgen kinderen van 1 jaar op onze kinderdagverblijven in Amsterdam iedere dag een warme, verse & biologische maaltijd als middagmaal van Moekes Maaltijd.

 

Go to top